Zomeracademie: weerbaarheidstraining (10-15 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Heeft je kind weinig zelfvertrouwen? Wordt het gepest? Komt het niet of moeilijk op voor zichzelf? Heeft het moeite met het uiten van zijn/haar emoties? Kortom, zit jouw kind niet lekker in zijn/haar vel? Dan is deze training echt iets voor hem/haar!

Niet praten of zitten, ... maar doen! Binnen een veilig pedagogisch klimaat werken we samen met de jongeren spelenderwijs rond verschillende thema's: stevig staan, lichaamstaal, grenzen stellen, omgaan met agressie, hulp durven vragen, omgaan met groepsdruk.
Het uitgangspunt is het eigen gedrag van de jongere.

We gebruiken laagdrempelige spelvormen uit de vechtsport (en ook andere bewegingsvormen) om het eigen gedrag te ontdekken én te ervaren welke vaardigheden nodig zijn om veerkrachtiger en weerbaarder in de wereld te kunnen staan. Plezier, bewustwording en positieve actie zijn de rode draad doorheen deze ervaringsgerichte en psychofysieke training.

7 sessies van 1,5 uur voor 150 euro
Maximum 8 deelnemers!
Vroegboekkorting (tot 21 juli): 10%

Onder begeleiding van Eric Maes, weerbaarheids- en agressieregulatiecoach, instructeur krav maga, personal trainer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 150,00
Basistarief: 150,00 €; Vroegboekkorting: 135,00 €

Waar

Groepspraktijk Coranima
Merkenstraat 2, 3700 Tongeren

Organisator

Groepspraktijk voor integratieve gezondheid Coranima