Schatten van Vlieg in Tongeren en Bilzen met de Davidsfonds Zomerzoektocht Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Elk jaar brengt Davidsfonds tienduizend mensen op de been met de leukste zoektocht van Vlaanderen. De 33ste editie van deze Zomerzoektocht landt dit jaar in Haspengouw en heeft voor het eerst ook een Schat van Vlieg verstopt!
Jonge en iets minder jonge speurneuzen kunnen samen op stap langs boeiende plekjes.
Voor je deelname koop je 1 deelnemingsbrochure in het startpunt bij Toerisme Tongeren. De zoektocht leidt je langs 3 stopplaatsen: Tongeren, Bilzen en Alden Biesen. Op elke stopplaats zijn er vragen te beantwoorden die je aan het einde van de tocht in Alden Biesen naar de schat leiden! De route tussen de stopplaats kan je met de wagen afleggen of met de fiets.

Bij elke deelnemingsbrochure is een beloning van Vlieg voor 1 kind voorzien plus een deelname voor je familie voor de prijzenpot van de Davidsfonds Zomerzoektocht.
Ga je op stap met meerdere kindjes? Dan kan je aan het startpunt bij Toerisme Tongeren voor elke bijkomende schattenjager een stempel kopen voor €2. Zo krijgt iedereen een beloning uit de schat. Als jullie die vinden uiteraard!

Deze zoektocht richt zich op families met kinderen van 6 tot 12 jaar en is uitermate geschikt voor een tweedaags uitje in de prachtige streek van Bilzen en Tongeren. Leuk voor een combi met de Schat van Vlieg in het Gallo-Romeins museum?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: 6,00 €; Deelname zoektocht + streekgids Haspengouw (t.w.v. 17,5 euro): 30,00 €; Deelname zoektocht + Streekgids voor Davidsfonds Cultuurkaarthouders: 15,00 €; Deelname zoektocht + Streekgids met gratis Davidsfonds Cultuurkaart tot eind 2019: 25,00 €

Waar

Gasthuiskapel - Toerisme Tongeren
Via Julianus 2, 3700 Tongeren

Organisator

Davidsfonds vzw i.s.m. Toerisme Bilzen, Alden Biesen, Toerisme Tongeren en Toerisme Limburg