Menuvoorstellen 2020

Voorgerechten (5 euro)

Keuze 1 : Zalmcocktail met brood

Keuze 2 :Pastasalade met kip

Keuze 3 :Soep met brood (€4)

Hoofdgerechten : (15 euro)

Keuze 1 : Vis van de dag in poreisaus en puree

Keuze 2 : Filet van hoevekip met een sausje van grotpaddestoelen opgediend met kroketten

Keuze 3 :Gehaktballen (160 gr) in een Haspengouws sausje op basis van siroop en een Limburgs bruin biertje met krieltjes

Dessert : (5 euro)

Keuze 1 : Schepijs met Haspengouwse fruitcoulis

Keuze 2 : Rijstpap met bruine suiker

Keuze 3 : Chocolademousse

Prijzen Samenstelling menu’s :

Enkel hoofdgerecht : 15 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht : 20 euro (indien het voorgerecht soep is = 19 euro)

Hoofdgerecht en dessert : 20 euro

Voorgerecht – hoofdgerecht en dessert : 25 euro (indien het voorgerecht soep is = 24 euro)

Drankforfait :

Bubbels : 5 euro

Water op tafel/2 glazen wijn/frisdrank of bier/koffie : 15 euro

Bijkomende gerechten :

Vegetarisch gerecht op aanvraag

Broodmaaltijd : 10 euro

Dagverse soep met brood : 4 euro