Word jij onze nieuwe collega?

Vacature deskundige toerisme

Bent u op zoek naar een boeiende job? Dan is werken bij de overheid misschien wel iets voor u. Wij zijn op zoek naar een deskundige toerisme – contract onbepaalde duur – voltijds en we leggen een wervingsreserve van 2 jaar aan. U kan zich kandidaat stellen tot uiterlijk 30 april 2019.
Uw uitdaging: toeristische productontwikkeling, organisatie/coördinatie van (toeristische) evenementen, opvolging van de gidsenwerking, begeleiding en opvolging van perscontacten, voeren van een toeristische productpromotie (d.m.v. deelname aan beurzen en workshops), uitwerken en opvolgen van een communicatieplan, verzorgen van het eerstelijnsonthaal, kwaliteitsopvolging van het aanwezige toeristische aanbod,…

Uw profiel: houder zijn van het diploma bachelor toerisme en recreatiemanagement of bachelor communicatiemanagement.

Ons aanbod: voltijdse arbeidsovereenkomst/onbepaalde duur.

Verloningsbarema: B1/B3: €2.460,78 - € 4.146,34 per maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en substantieel aanvullend pensioen.

U stelt zicht kandidaat dmv een sollicitatieformulier, aangevuld met curriculum vitae met foto, afschrift diploma en rijbewijs.

U verstuurd alle documenten naar:
College van burgemeester en schepenen
Stad Tongeren
Maastrichterstraat 10
3700 Tongeren

Voor bijkomende informatie over deze functie contacteert u de personeelsdienst van de stad Tongeren op het nummer 012 80 01 63 of via e-mail: personeelsdienst@stadtongeren.be.